Restaurangkonsult

Restaurangkonsult

Om det finns omoderna restaurangkonsulter, så hör jag till den skaran,

Jag tror nämligen på konkreta åtgärder och snabba resultat.

Jag lämnar alltid 100 % sekretess på allt som vi gör och vi kommer aldrig att lämna ut uppgifter om våra kunder till någon annan part.


Exempel på sådant som du kan fråga om:

1. Frågor om ekologisk mat, KRAV-certifiering och miljöfrågor i allmänhet.

2. Frågor om Vegankost, specialkost och satsningar kring detta.

3. Frågor kring livsmedelshygien, egenkontrollprogram och undvika matförgiftning.

4, Frågor kring Sociala medier - Facebook och Twitter.

5, Frågor inom caféverksamhet, Pub och restaurang.


Det kostar 299: - inkl. moms att ställa en fråga och detta gör du via e-post och svar får

du vanligtvis samma dag via e-post.  (stefan@ekologiskakocken.se )

Betalar gör du i förskott, genom att Swisha pengarna till 070 586 70 79

Då får du ett kvitto via E-post på summan



Jag svarar gärna på frågor och blir du nöjd med svaren, så blir jag nöjd också.

På så vis bygger vi upp en bra relation.


Frågor som ofta ställs, hittar du här


Exempel på sådant som jag också kan jag hjälpa dig med?

1. Analysera din meny och komma med förslag på förbättringar.

En bra meny, ger dig många fördelar:

Fångar upp gästen

Gör gästen nöjd

Din lönsamhet förbättras

Personalen hinner med i kök och matsal

Din lagerhållning minskar

Svinnnet minskar i köket osv.


Det kostar 1800: - inkl. moms att få sin meny granskad.

Menyn skickar du in till mig via e-post och svar får du via e-post så snart

jag har gjort en analys utifrån en rad olika faktorer/kriterier.

Svar får du vanligtvis redan dagen efter.

Betalar, gör du i förskott, genom att Swisha pengarna till 070 586 70 79

Du får ett kvitto via E-post på summan.

(stefan@ekologiskakocken.se)



Vad kan jag göra mer för dig?

Här kommer en uppräkning på vad jag kan gissa mig till att du behöver hjälp med.

1. Göra en hemsida åt dig och sökmotoroptimera den, så att fler ser den.

2. Hjälp med sociala medier och dra nytta av de fördelar som finns.

3. Besöka dig och ditt företag ur ett kundperspektiv.

4. Vara med vid uppstarten/planerandet av en ny restaurang.

5. Ta fram koncept utifrån de förutsättningar som finns.

6. Utbilda din personal - föredrag/föreläsning workshop


Det är bara fantasin som sätter gränser på vilka möjligheter som finns.

Oavsett vad du vill ha hjälp med, så ska du alltid bli nöjd.

Både din och min verksamhet bygger på att vi har nöjda kunder som vill komma tillbaka.


Som restaurangkonsult, så kan jag inte veta allt om allt.

Till min hjälp har jag ett ganska omfattande nätverk av duktiga personer som brinner

för olika saker och vi hjälper varandra.

Detta är också en garanti för att du ska få rätt stöd och rätt hjälp i olika frågor, av mig.


Varför är jag ingen "riktig" konsult?

Jag vill kunna hjälpa alla som på olika sätt kan behöva lite feedback, det är lätt att bli hemmablind och fyra ögon ser mer än två osv.

Jag behöver inte tjänar en massa pengar på just dig.

Min affärsidé handlar om att få många nöjda kunder och då tjänar jag också pengar.

Så egentligen så har du och jag samma affärsidé och det är ska du veta, en bra början på ett gott samarbete.

Frågor på de? Ring till mig 070 586 70 79/Stefan

(stefan@ekologiskakocken.se)


Personlig utbildning för dig som restaurangägare:

Inte kniven på strupen, men en blåslampa i häcken.

Ibland, så behöver man någon som säger sanningen och som kan hjälpa dig att ta nya tag och förbättra din verksamhet och som kan påpeka eventuella fel och brister ur ett kundperspektiv.

Vi håller på cirka 6 timmar och priset är 5800: - plus moms.

Resa tillkommer och även logi vid behov.

Viss dokumentation ingår

Betala gör du i förskott med Swish

Frågor på de? Ring till mig 070 586 70 79/Stefan

(stefan@ekologiskakocken.se)