Om mig

Om mig

Vi har kanske träffats förut - mellan åren 1985 -1996, drev jag fullriggaren Jarramas som ligger till ankars i Karlskrona.

Verksamheten ombord var café, pub och restaurang.

Samtidigt så drev jag en cateringfirma som levererade mat upp till 2800 gäster samtidigt. Där någonstans låg gränsen för vad vi kunde klara av.

Periodvis så hade vi närmare 60 behovsanställda.

Verksamheten hade både med och motgångar och det är den samlade kunskapen som ligger till grund för min verksamhet som bland annat restaurangkonsult.

 

I mitten av 90-talet så sadlade jag om till datortekniker och byggde hemsidor och lagade krånglande datorer. Sökmotoroptimering blev sedan nästa steg.

Sedan kom de sociala medierna som facebook och Twitter och sedan exploderade allt och nu finns det allt på nätet. Här kan du läsa mer, om vad jag kan erbjuda inom datorhjälp/support/hemsidor/sökmotoroptimering och sociala medier.

 

Jag är aktiv som kock i kommunen och i mån av tid, även på privata krogar.

Detta är viktigt, för att inte tappa kontakten med verkligheten.

Jag har svårt för att hålla tyst och vill gärna förmedla ut den kunskap/erfarenhet som jag har.

Utan att skryta, så har jag gjort en hel del bra saker genom åren och gör fortfarande. Detta kan du läsa mer om under rubriken föredrag/föreläsningar

 

Mitt intresse för trolleri har jag haft sedan barnsben.

Trolleri på barnkalas, fester, jippon, marknader och festivaler.

Allt är möjligt, det finns program för det mesta och allt kan anpassas efter vilka förutsättningar som finns. Läs mer Trolleri