Föreläsning

Vinnare

Årets hållbara Gastronomi 2014

Topp 3

Sveriges bästa förskolekök

Föreläsningar

Låt din personal inspireras och få ny kunskap

 

Föredrag/föreläsning

Ekologisk mat för samma pengar!

Annebo, var den första kommunala förskolan som lyckades

med 90 % KRAV-certifiering, med biberhållen budget.

Konceptet är helt transparent och fungerar överallt.

Föreläsningen tar upp allt du behöver veta för att lyckas.

 

Föredrag/föreläsning

Entreprenörskap i köket!

Engagemang är en större resurs än pengar.

Vanligt drag hos entreprenörer är nyfikenhet, kreativitet, självständighet, envishet, hängivenhet

Och ett optimistiskt och visionärt tänkande.

Hur får man dessa egenskaper och hur ser man möjligheterna?

Föreläsningen ger dig de verktyg som du behöver i ditt entreprenörskap

 

Föredrag/föreläsning

Matlagningskurs i Vegan- kost!

Det går alldeles utmärkt att tillaga fantastiska såser och även världens bästa burgare

utan att använda sig av kött, ägg eller mjölkprodukter.

Kursen ger dig spetskompetens som kock i Veganmat med näringslära.

Här kan du se tillverkningen av världens bästa burgare

 

Föredrag/föreläsning

Slopa specialkosten och laga istället mat som alla kan äta!

Artikeln som jag skrev på SVT-opinion väckte ett enormt intresse och delades mer än 17 000 gånger.

Vi går från Dagens rätt till Dagens rätter och erbjuder våra gäster en buffé med Veganska rätter – Fritt från mjölkprodukter, gluten, nötter, citrus och ägg.

Som tillbehör, serveras sedan kött, kyckling eller fisk och självklart en salladsbuffé.

Då har vi tagit bort 97 % av alla specialkoster och alla kan välja på flera olika rätter.

Här kan du läsa artikeln i sin helhet

 

Stödet för min idé om att slopa specialkosten blev stort

 

Välj ett eller flera ämne, boka 1 timme eller en hel dag.

Efter era behov och era önskemål, så gör vi något bra av detta.

Välkommen med din förfrågan - Kontakt