Föredrag

Föredrag och föreläsningar

Föreläsning om ekologisk mat

Jag var den första som lyckades KRAV-certifiera en kommunal förskola på

högst nivå 90%. med bibehållen budget och då ska ni veta att vi knappt hade

en enda vara, upphandlad i kommunen som var ekologisk eller KRAV-märkt.

Today it is much easier to KRAV-certify a kitchen.

Most municipalities procure and more ecological and KRAV-labeled goods.

 

2014, så vann jag WhiteGuide Junior i kategorin "Årets hållbara gastronomi"

Och kommer att vara i kategorin årets förskolekök.

 

Föreläsningen handlar om hur man bör tänka, kring det här med ekologisk mat, vilka fallgropar finns och framför allt vilka fantastiska möjligheter som finns idag.

Män det är ingen upptrampad ko-stig, vägen är slingrig om man vill behålla sin certifiering, när besparingar sätts in.

Föreläsningen ger dig de verktyg som du behöver i köket.

Föreläsningen vänder sig till personal i offentliga kök

Ring Stefan 070 586 70 79

(Stefan@ekologiskakocken.se)

 

Föreläsning om entreprenörskap i offentliga kök:

Det finns både fördelar och nackdelar med privat kök Vs offentliga kök.

Den största skillnaden är att du i det offentliga köket, helt kan koncentrara dig på att göra gästerna nöjda.

Du slipper orora dig över kunder och ekonomi.

Föreläsningen ger dig massor av inspiration i ämnet entreprenörskap.

Föreläsningen vänder sig till personal i offentliga kök

 

Utbildning för krögare:

Se Restaurangkonsult

 

Sidan om mina ekologiska föreläsningar, kommer att uppdateras inom kortDe